Missiona turvalliset ja laadukkaat suojaimet kaikille

Kuva, jossa Hengityssuojain suojaustaso FFP2

Laadukkaat kasvomaskit kaikkien saataville

Pandemian rantautuessa Suomeen halusimme taata laadukkaiden, turvallisten ja edullisten suojaimien saatavuuden kaikille. Syntyi SuojatOvelle, verkkokauppa jonka valikoimiin tuodaan vain Suomessa laadukkaiksi testattuja, luotettavien toimittajien tuotteita.

Taustamme ovat terveydenhuollon laitteiden ja tarvikkeiden maahantuonnin tehtävissä ja säteilylaitteiden kotimaisessa valmistuksessa, sekä kansainvälisessä kaupassa mm. Kiinassa.

Meille ensisijaisen tärkeää kaikessa on turvallisuus ja laatu, CE-merkinnät, asianmukaiset mittaukset ja todennettavat prosessit. 

Tarjoamme laadukkaiden valmistajien suojaustuotteita runsaalla valikoimalla 

Valikoimissamme ovat kertakäyttöiset suu-nenäsuojaimet, kangasmaskit ja hengityssuojaimet kansalaisille ja ammattikäyttöön. Koko kehon suojaukseen on valikoimassa korkeatasoiset suojahaalarit.

Valitsemme toimittajamme tarkkaan. Valtaosaa valikoimamme tuotteissa ei vielä Suomessa valmisteta, joten 

Suomessa suoritettujen testiemme (VTT) ja selvitysten jälkeen valitsimme valitsimme kansainvälisestä verkostostamme tunnetun ja luotettavan Handanhyn.

Handanhy on valmistanut jo vuodesta 1989 ilman suodattamiseen tarvittavia suodinmateriaaleja, ilmasuodattimia, suojamaskeja,  hengityssuojaimia ja suojahaalareita ja -vaatteita.

Suomesta saimme kumppaniksi vastuulliset ja laadukkaat Pure Waste:n ja Globe Hopen. Toivomme tulevaisuudessa löytävämme vielä paljon upeita kotimaisia tuotteita valikoimiimme, tarjoa omiasi tai ehdota suosikkiasi rohkeasti!  

Pääomistajana turvallisuuden asiantuntija

SuojatOvelle.fi:n pääomistaja Eero Kettunen on toiminut turvallisuusalalla vuodesta 1975 lähtien ja tehnyt pitkän uran johtajana Säteilyturvakeskuksessa (STUK). Nyt Eero toimii yksityisenä Säteilyturvallisuusasiantuntijana (STA) ja tarjoaa palveluitaan teknologialle konsultoinnin ja kouluttamisen saralla.  Eero käyttää eniten kirurgista suu-nenäsuojusta, se on helppo ja käytännöllinen . Löydät sellaisen tuolta.